Handlekurv

GET STARTED

0$

Takk for bestillingen. Vi kontakter deg.

Se om du kan få en enklere hverdag med Homeboxx

Les mer om personvern

For at vi skal kunne følge opp leveransen, og tilby service etter levering, må du oppgi blant annet navn, e-post og postadresse. Bestillingsinformasjonen lagres i vår egen webshop-database som også fungerer som CRM system for kundeservice. Personopplysninger vi får inn ved bestillinger blir ikke benyttet til andre formål enn å effektuere bestillingen. Etter at produktet er levert vil vi lagre dine kontaktdetaljer for å kunne tilby service og oppgraderinger, som vil bli kunngjort gjennom nyhetsbrev, med mindre du skriftlig ber om at dine kontaktdetaljer slettes.

Du må velge for å fortsette.

Videre

Vi kan dessverre ikke levere der du bor for øyeblikket.

Vi leverer foreløpig Homeboxx i noen sentrale områder på Østlandet, men i øyeblikket har vi ikke etablert nødvendige service funksjoner du bor. Homeboxx rulles ut område for område, og vi kontakter deg med et uforpliktende tilbud så snart vi er leveringsklare. I mellomtiden vil vi holde deg informert via nyhetsbrev. Takk for at du er tålmodig!

Dine kontaktdetaljer lagres i vår MailChimp adresseliste og benyttes kun for utsendelse av nyhetsbrev samt informasjon om når du kan legge inn bestilling. Dine personopplysninger deles ikke med andre. Hvis du ikke ønsker nyhetsbrev, og vil at alle personopplysninger slettes, trykker du «unsubscribe» nederst på nyhetsbrevet.

Du må velge for å fortsette.

Videre

Velg din Homeboxx

Homeboxx finnes i to utgaver. Velg den som passer for deg.

  • En Homeboxx til din disposisjon så lenge du abonnerer
  • Fri innmelding av boksen til transportørportaler
  • Gratis oppgradering av programvare og elektronikk
  • SIM kort abonnement for boksen
  • Forsikring av innholdet i boksen ved innbrudd for verdier opp til kr. 5000,-
  • Ingen bindingstid

Basic

Dette er vår standardmodell. Den er isolert for å holde på temperaturen både sommer og vinter. Pris kr 249,- pr måned og kr 1499,- i etablering inkl mva. Frakt kommer i tillegg. Avhengig av 230 v inntil batteriløsning er klar.

Testprodukt (kun for demoformål) : 10

Dette er vår standardmodell. Den er isolert for å holde på temperaturen både sommer og vinter.

Active

Dette er vår toppmodell med kjøle- og varmeelement. Denne varianten holder alltid en temperatur på 4 grader og er derfor best veldig godt egnet for matleveranser. Avhengig av 230 V. Kr 399,- pr måned og kr 1999,- i etablering inkl mva. Frakt kommer i tillegg.

Spilene kan du male i egne farger, slik at Homeboxx'en tar seg godt ut på trappen.

Du må velge for å fortsette.

Videre

Litt mer om deg

Du må velge for å fortsette.

Videre

Bekreft bestillingen

Oppsummering

BeskrivelseInformasjonAntallPris
Rabatt:
Totalt:
Åpne vilkårene (åpnes i egen fane)

Bekreft bestillingen