Handlekurv

Hjemlevering gjort enkelt:

Bli pilot-deltaker i forskningsprosjektet LÅS OPP

Enklere hjemlevering og retur. Homeboxx gir travle familier mer tid til overs.

Som pilot-deltaker i Lås Opp får du færre ting på huskelisten og mer tid til overs. Med Lås Opp kan du bestille varer og tjenester på nett og få dem levert bak digital lås, det være seg i en låst boks, utenfor døren eller innenfor døren i hjemmet ditt.

Glem stress og bekymringer! Varemottaket går av seg selv. Du trenger ikke engang være tilstede når varene blir levert. Varene kommer til tiden og ting bare skjer. Og best av alt – det skjer under trygge rammer og under din kontroll.

Eneste du trenger er å gi tilbake som pilotdeltaker er å gi tilbakemeldinger på spørsmål fra Sintef før du får boksen og etter en tids bruk. Etter piloten hentes boksen uten kostnad, eller du kan fortsette å leie den videre så lenge du ønsker.

Ordinær pris 199,- pr måned og 1499,- i etablering

Pilotdeltaker-pris kun 99,- pr måned , ingen etablering og fritt hjemkjørt til deg. *

* Forutsetter 6 måneder bindingstid. Fortsetter automatisk til samme pris ut 2022. Etter det kan avtalen forlenges til vanlig pris så lenge du vil. Pilotdeltaker-prisen gjelder kun for private husstander som bor på postnummer 0374, 0375, 0376, 0382 og 0754. Priser inkl. mva.

Les mer om forskningsprosjektet på safeunlock.no

Alle transportører kan levere til din Homeboxx:

Full kontroll med Homeboxx-appen

Last ned Homeboxx-appen, og du har full oversikt. Se temperatur i boksen, slå kjøling/varme av eller på, tildel engangskoder til andre og se når det har blitt gjort en levering til deg.

alt levert på døra. Mens du er på jobb, i barnehagen eller på trening.

De fleste som handler endel på nett, har opplevd det – Budet som skulle levere pakken hjem til deg, kom til tomt hus. Eller da du holdt deg hjemme, for å vente på hjemlevering av matvarer.

Med en Homeboxx, blir leveringen enklere for både deg og budet. Budet låser opp boksen med kodelåsen, og varene er trygt levert. Du får varsel i appen, og varene holder seg temperert helt til du henter. 

Tilbud!

Homeboxx (Lås Opp kampanje)

kr 0

-100%

Med en Homeboxx hjemme kan du få dagligvarer og alt du bestiller på nett, levert rett utenfor døren. Boksen har digital kodelås og har innebygget kjøling. Tryggere og enklere hjemlevering, uten at du må være tilstede. Frakt av Homeboxx hjem til deg er inkludert, og det er 6 måneder bindingstid.

På grunn av stor etterspørsel er vi for tiden utsolgt. Estimert leveringstid desember 2022 på Basic og våren 2023 på Active. Vi leverer etter «først til mølla» prinsippet og holder deg orientert om leveringstidspunkt.

Homeboxx Basic

99,- ,-* mnd

 • Isolert boks
 • Elektronisk lås
 • Ledlys
 • Smartboks-oppkobling
 • App med kontrollsenter
 • Boksen er også en sittebenk!
 • Trespiler som kan males (ekstrautstyr)
 • Pute til å sitte på (ekstrautstyr)

Homeboxx Basic er løsningen for deg som får både matvarer og pakker levert hjem. Du
ønsker ekstra fleksibilitet ved å ikke måtte være hjemme til bestemte tidspunkt for å ta imot varene. Homeboxx Basic har en elektronisk lås som åpnes ved å trykke på tastaturet på boksen.

Du laster ned en app på Appstore eller Google Play. Denne appen gir deg muligheten til å sette din egen masterkode, du kan dele koder med andre, og du kan gi familiemedlemmer tilgang ved at de også laster ned appen. På appen ser du også hvilken temperatur det er inne i boksen.

Homeboxx Basic er isolert men den har ikke aktiv temperaturkontroll, slik at det ikke anbefales å oppbevare ferske matvarer i boksen i lengre tid. Som ekstra tilvalg kan du kjøpe en fin pute å sitte på, og du kan også velge trespiler som kan tas ut og males i en farge som matcher huset.

Innvendige mål: 85(80) x 41(36) x 35  (det i parentes nederst).

Homeboxx Active

149,-* mnd

 • Holder kjøleskaptemperatur
 • Elektronisk lås
 • Ledlys
 • Smartboks-oppkobling
 • App med kontrollsenter
 • Boksen er også en sittebenk!
 • Trespiler som kan males (ekstrautstyr)
 • Pute til å sitte på (ekstrautstyr)

Homeboxx Active er som et kjøleskap, og er løsningen for deg som ofte får ferske matvarer levert hjem. Boksen gir deg full fleksibilitet ved at matvarer ligger trygt i boksen til du velger å ta dem ut.

Active boksen kan også brukes som et ekstra kjøleskap for eksempel når du
griller eller har hageselskap. Homeboxx Active har en elektronisk lås som åpnes ved å trykke på tastaturet på boksen.

Du laster ned en app på Appstore eller Google Play. Denne appen gir deg muligheten til å sette din egen masterkode, du kan dele koder med andre, og du kan gi familiemedlemmer tilgang ved at de også laster ned appen. På appen kan du skru av og på kjølekompressoren, slik at boksen ikke bruker strøm til kjøling i perioder hvor du ikke får leveranser.

Du ser til enhver tid hvilken temperatur det i inne i boksen og hvilken temperatur det er ute. Som ekstra tilvalg kan du kjøpe en fin pute å sitte på, og du kan også velge trespiler som kan tas ut og males i en farge som matcher huset.

Innvendige mål: 76 x 40 x 34 (minus 17×15 der kjølekompressor er).

 

Tilleggsinformasjon

Modell

Basic, Active

Nysgjerrig på Homeboxx?

Fyll ut skjemaet, og vi ringer og forteller deg mer.