Handlekurv

Vanlige spørsmål om Homeboxx

Homeboxx er kort fortalt en postkasse og et leveringspunkt for hjemlevering av alle typer varer. Ettersom den er temperert til rundt 4 grader celsius egner den seg utmerket til trygg oppbevaring av matvarer frem til du kommer hjem.

Homeboxx kan bestilles via vår nettbutikk

Handler husholdningen mye dagligvarer, eller vurderer å gjøre det i fremtiden, anbefaler vi Homeboxx Active. Modellen har aktiv kjøling og varme og sikrer at matvarene oppbevares under gunstige temperaturforhold sommer som vinter.

Homeboxx Basic anbefales for kunder som hovedsakelig handler varer som trygt kan oppbevares i et tørt og godt isolert varerom.

Dersom du opplever problemer med din Homeboxx sender du en e-post til kundeservice@homeboxx.no  Angi ditt navn, telefonnummer og kundenummer og fortell om problemet. Legg gjerne ved et bilde i mailen dersom dette hjelper oss å forstå problemet bedre. Deretter vil vi kontakte deg så snart som mulig og fortelle om hvilke tiltak som gjøres.

Homeboxx rommer 160 liter. Pakken kan ikke overstige målene 89 x 49 x 40 cm. (L x B x H)

Homeboxx kommer foreløpig kun i grå metallic. I tillegg kan du enkelt beise frontspilene i din helt egen farge for å få en Homeboxx som glir sømløst inn foran huset.

Vi tilbyr Homeboxx i  utgangspunktet kun til kunder som fritt disponerer grunnen Homeboxx står på og der transportøren har fri adgang frem til boksen. Slik vil vi unngå at transportøren risikerer å ikke få levert pakken i Homeboxx på grunn av at de møter en låst dør som de ikke har nøkkel til.

Bor du likevel i leilighetsblokk/bygård kan du ta kontakt med kundeservice@homeboxx.com dersom du mener det er mulig å få til en god løsning både for deg og transportører

Homeboxx er laget av stål og aluminium og kan festes til vegg med skruer eller låses fast med en wire. Det vil derfor kreve kraftig verktøy for å bryte opp boksen. 

Ja! Homeboxx er et oppbevaringspunkt som fungerer like godt til å motta pakker som til å sende pakker. Du kan avtale med transportør om at pakke som skal sendes kan plukkes opp i din Homeboxx. Du må avtale direkte med transportør og/eller nettbutikk om en slik retur.

Dersom du har en Homeboxx Active er det nødvendig med strømtilkobling (220 V).

Dersom du har en Homeboxx Basic trenger du ikke ekstern strømtilførsel. Et innvendig batteri som styrer lås og IoT-kommunikasjon varer normalt i drøyt ett år.

Du oppgir «Homeboxx» som leveringspunkt, samt din kode, når du bestiller varer. Transportøren vil formidle beskjed til sjåføren som leverer.

Nysgjerrig på Homeboxx?

Fyll ut skjemaet, og vi ringer og forteller deg mer.