Vanlige spørsmål om Homeboxx

Homeboxx er kort fortalt en postkasse og et leveringspunkt for hjemlevering av alle typer varer. Ettersom den er temperert til 10 grader celsius egner den seg utmerket til trygg oppbevaring av matvarer frem til du kommer hjem.

Homeboxx kan bestilles via vår nettbutikk. Du kan også bestille via en av våre utvalgte distributører, Komplett.no, Kolonial.no.

Netthandel tilbyr en ny fleksibilitet i hverdagen, derfor mener vi det er viktig at kundene selv kan velge en Homeboxx som passer husholdningens behov.

Handler husholdningen mye dagligvarer, eller vurderer å gjøre det i fremtiden, anbefaler vi Homeboxx Active. Modellen har aktiv kjøling og varme og sikrer at matvarene oppbevares under gunstige temperaturforhold sommer som vinter.

Om husholdningen er stor, kan det være fornuftig å bestille en Homeboxx Double-modul for ekstra oppbevaringsplass.

Homeboxx Basic anbefales for kunder som hovedsakelig handler varer som trygt kan oppbevares i et tørt og godt isolert varerom.

Dersom du opplever problemer med din Homeboxx sender du en e-post til  kundeservice@homeboxx.com. Angi ditt navn, telefonnummer og kundenummer og fortell om problemet. Legg gjerne ved et bilde i mailen dersom dette hjelper oss å forstå problemet bedre. Deretter vil vi kontakte deg så snart som mulig og fortelle om hvilke tiltak som gjøres.

Homeboxx rommer 160 liter. Pakken kan ikke overstige målene 89 x 49 x 40 cm. (L x B x H)

Homeboxx utviklet og produsert i Norge med komponenter fra anerkjente norske og internasjonale leverandører.

Ingen hjem er like. Homeboxx kommer derfor i fargene hvit, sort og sølv, og i tillegg kan du enkelt beise frontspilene i din helt egen farge for å få en Homeboxx som glir sømløst inn foran huset.

Det begrunnes i vår grunnleggende forretningsfilosofi om å skape en enklere hverdag for både netthandelskunder og transportører. Vi tilbyr derfor Homeboxx i  utgangspunktet kun til kunder som fritt disponerer grunnen Homeboxx står på og der transportøren har fri adgang frem til Homeboxx. Slik vil vi unngå at transportøren risikerer å ikke få levert pakken i Homeboxx på grunn av at de møter en låst dør som de ikke har nøkkel til.

Bor du likevel i leilighetsblokk/bygård kan du ta kontakt med kundeservice@homeboxx.com dersom du mener det er mulig å få til en god løsning både for deg og transportører

Homeboxx er laget av stål og aluminium og den festes til vegg med skruer eller låses fast med en wire. Låsen er FG-godkjent og har gjennomgått sertifisert testing. Det vil derfor kreve kraftig verktøy for å bryte opp boksen. 

Ja! Homeboxx er et oppbevaringspunkt som fungerer like godt til å motta pakker som til å sende pakker. Du kan avtale med transportør om at pakke som skal sendes kan plukkes opp i din Homeboxx. Du må avtale direkte med transportør og/eller nettbutikk om en slik retur.

Dersom du har en Homeboxx Active er det nødvendig med strømtilkobling (220 V). Ved behov kan vi tilby installasjon av autorisert el-installatør fra vårt servicenettverk til en gunstig pris.

Dersom du har en Homeboxx Basic trenger du ikke ekstern strømtilførsel. Et innvendig batteri som styrer lås og IoT-kommunikasjon varer normalt i drøyt ett år. Du får normalt en varsel på din app når batteri skal skiftes ut.

Du oppgir «Homeboxx» som leveringspunkt, samt din kode, når du bestiller varer. Transportøren vil formidle beskjed til sjåføren som leverer.

Homeboxx AS
Tykkemyr 1
1597 Moss

Få med deg nyheter om Homeboxx